Palautusoikeus verkkokaupasta tilatuille tuotteille

Jos asiakas ei ole tyytyväinen verkkokauppatilaukseensa, hänellä on siihen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan, että palautusoikeuden edellytyksenä on, että asiakas käsittelee ja sovittaa tuotetta varovaisesti sitä vahingoittamatta. Huom! Otathan aina ensin yhteyttä Miran asiakaspalveluun, jotta voimme ohjeistaa sinua palautuksen kanssa. Huomioithan, että mittatilauksena tehtyjä tuotteita tai kustomoituja (brodeeraukset, muut muutostyöt) tuotteita ei ole mahdollista palauttaa.

Palautusosoite:

Mira-Tex Oy / Palautukset, Tuulentie 8, 21420 LIETO, puhelinnumero: 0404570970, sähköpostiosoite: mira@mira.fi

Tuote tulee palauttaa alkuperäiskunnossaan, laput paikoillaan ja alkuperäiseen pakkaukseen pakattuna. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, ehjä ja puhdas. Mira voi hylätä palautukset, joissa tuote ei ole myyntikuntoinen. Suoritamme tuotteen vaihdon ja rahan palautuksen vasta, kun olemme saaneet alkuperäisen tuotteen takaisin. Kun alkuperäinen tuote on palautunut Miraan, lähetämme uuden tuotteen viipymättä asiakkaalle ellei toisin ole asiakasta informoitu. Huomioithan, että kustomoitua tuotteita koskevissa reklamaatioissa Miralla on oikeus korjata tapahtunut virhe ja siksi tuote tulee lähettää Miralle korjattavaksi.

Jos olet vastaanottanut väärän, vahingoittuneen tai viallisen tuotteen, otathan kuvia tuotteesta ja sen pakkauksesta ja toimitat ne osoitteeseen mira@mira.fi, jotta voimme tehdä tarvittavat toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi.

Rahan palautus suoritetaan vasta, kun alkuperäinen tuote on palautunut takaisin Miraan. Palautamme rahat aina sillä maksutavalla, jolla asiakas on verkkokauppaostoksensa tehnyt. Paypal-palautukset palautuvat Paypalin kautta ja verkkopankkimaksut palautamme asiakkaan tilille. Näissä tapauksissa pyydämme asiakkaalta IBAN -muotoisen tilinumeron, jonka perusteella rahat palautuvat oikealle tilille.

Mittatilaustuotteiden palautusoikeus

Huomioithan, että mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Huomioithan, että kaikki mittatilausvaatteiden tilaukset ovat sitovia mallikuvan hyväksymisen jälkeen ja sen takia tilausta ei voi kokonaan perua jälkikäteen. Jos asiakas peruu tilauksen kuvan piirtämisen jälkeen, Miralla on oikeus veloittaa tältä ne materiaalikulut ja työvaiheista syntyneet kustannukset, jotka ovat syntyneet Miran prosesseissa ennen tilauksen peruuttamista.

Mira haluaa palvella jokaista asiakastaan 100% tyytyväisyydellä ja siksi  Mira korjaa mittatilausvaatteessa esiintyvän ongelman mielellään jälkikäteen. Olethan tällöin yhteydessä mira@mira.fi osoitteeseen tai jälleenmyyjään, jonka kautta alkuperäinen tilaus on tehty.

Jos olet saanut väärän, vahingoittuneen tai viallisen tuotteen, otathan kuvia tuotteesta ja lähetät ne mira@mira.fi osoitteeseen, jotta voimme tehdä tarvittavat toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi.