Tietoa meistä

MIRA on maailman johtava ravipukujen ja asusteiden valmistaja. Meillä on pitkä kokemus mittatilausravipukujen suunnittelusta ja valmistuksesta äärimmäisiin olosuhteisiin. Tehtaamme sijaitsee Turussa, Metsämäen raviradan läheisyydessä, joka takaa meille nopean ja suoran yhteistyön asiakkaidemme kanssa. Saamme nopeasti tiedon raviurheilun käytännön tarpeista, jolla ohjaamme tuotekehitystä. Kaikki kilpavaatteet valmistetaan tehtaallamme Turussa.

Tehdäksesi tilauksen tai kysyäksesi tuotteistamme soita meille tai lähetä meille sähköpostia. Voit soittaa toimistomme numeroon +35822743200, lähettää sähköpostia mira@mira.fi, lähettämällä viestin Facebookissa @MiraTrottingWear tai lähettämällä viestin verkkosivujemme chattiin. Vastaamme toimistomme aukioloaikojen mukaisesti maanantaista perjantaihin kello 8-16 (GMT +2). Näiden aukioloaikojen ulkopuolella lähetettyihin viesteihin pyrimme vastaamaan seuraavana työpäivänä. Voit myös etsiä vastausta kysymykseesi verkkosivustomme FAQ-osiosta.

Jos sinulla on kysyttävää mittatilausvaatteistamme, luethan lisää mittatilaus-sivustoltamme ja otathan ensisijaisesti yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi tai lähetä meille sähköpostia mira@mira.fi osoitteeseen. Pyrimme vastaamaan viestiisi seuraavan työpäivän aikana.

Kaikki jälleenmyyjämme löydät: www.mira.fi/jalleenmyyjat

Mira jälleenmyyjäksi?

Etsimme jatkuvasti lisää jälleenmyyjiä. Otathan yhteyttä, jos haluat myydä tuotemerkkiämme osoitteeseen mira@mira.fi.