Mira Jokasään treenisetti

199,95 

Miran jokasään setti on valmistettu kulutuksenkestävästä jokasään kankaasta. Setti on täysin tuulenpitävä sekä vedenkestävä (10 000 vesipilariarvo), siinä on teipatut saumat ja hengittävä verkkovuori. Setin sivusaumoihin on sijoitettu valkoiset heijastintereet lisäämään turvallisuutta. Heijastimia on sijoitettu myös takin etutaskuun, lahkeeseen sekä taakse. Päällimateriaali on 100% polyamidi.

Takissa on pidempi helma takaosassa, kolme vetoketjulla suljettavaa taskua, tarranauhoilla säädettävät kiristykset helmassa ja hihansuissa sekä nyörikiristys niskassa.  Housuissa on korkea vyötärö, henkselit, nyörikiristys vyötäröllä,  kiinteät henkselit, vetoketjut lahkeissa, tarranauhoilla säädettävät lahkeensuut, lumilukot lahkeensuissa sekä irrotettavat jalanalusremmit. Takki ja housut myydään myös erikseen.

Brodeerauksilla on mahdollista personoida settiä edelleen lisäämällä oman tai tallin nimen sekä sponsorilogoja.

Saatavilla värit musta ja tumman sininen. Koot: XXS – XXXL

Poista

Logo tuotteeseen

Voit halutessasi tilata tuotteeseen esim. logon brodeerauksen

Brodeerausohjeet

Kirjoita tähän teksti, josta haluat brodeerauksen. Mainitse myös brodeerauksen värit ym. lisätiedot.

Lataa kuva, jonka haluat brodeeraukseen

(max file size 16 MB)

(max file size 16 MB)

Tietoa

Huom! Yksityiskohtaisemmat logot painamme sublimaatiotekniikalla. Ennen brodeerausta lähetämme sinulle mallikuvan hyväksyttäväksi sähköpostitse. Huomiothan, että brodeeraustöissä kestää 1-2 työpäivää.

Maksuton toimitus!

Tuote sisältää Mira.fi verkkokaupan maksuttoman toimituksen. Toimitusaika 3-5 päivää.

Tuotetunnus (SKU): 722 Osastot: , ,