Mira Sadepuku, 80g tikkivanulla

249,95 

UUSI Mira Sadepuku 80g tikkivanulla on erityisesti suunniteltu sade- ja kurakeleihin kylmepiin sääolosuhteisiin. Sadepuku tikkivuorilla vastaa asiakkaidemme pyyntöön paksummasta kumisetistä, jossa ei helposti palele sade- ja kurakeleillä! Kura on helppo huuhdella pois vaatteesta, eikä tuotetta tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Sadepuku on jopa tuplasti vedenpitävä, sillä kumikangas itsessään on täysin vedenpitävä, jonka lisäksi kaikki saumat on hitsattu siten, että vesi ei pääse kankaasta läpi. Päällikankaan lisäksi myös vuorikangas on täysin vedenpitävä ja vuorikankaan kaikki saumat on teipattu vedenpitäviksi. Saamamme palaute on todistanut vaatteen laadun ja lämmittävyyden erinomaiseksi!

Takissa on pidempi takaosa, kiristys kauluksessa, tarranauhakiristys hihansuissa sekä helmassa. Etuosassa on läpällinen rintatasku ja takin sisällä povitasku. Takin sivusaumoissa ja edessä on valkoiset raidat. Housuissa on korkea vyötärö, kiinteät henkselit, valkoiset raidat sivusaumoissa, tarrakiristys lahkeensuissa ja irrotettavat jalanalusnauhat tarranauhakiinnityksellä.

Kumisettiin on mahdollista valita myös oman logon painatus, joka on saman hintainen kuin brodeeraus. Painatuksen avulla voit personoida tuotteet tallisi tai sponsoreidesi logoilla.

Kumisetti on mahdollista valita koossa XXS-5XL

Poista

Logo tuotteeseen

Voit halutessasi tilata tuotteeseen esim. logon brodeerauksen

Brodeerausohjeet

Kirjoita tähän teksti, josta haluat brodeerauksen. Mainitse myös brodeerauksen värit ym. lisätiedot.

Lataa kuva, jonka haluat brodeeraukseen

(max file size 16 MB)

(max file size 16 MB)

Tietoa

Huom! Yksityiskohtaisemmat logot painamme sublimaatiotekniikalla. Ennen brodeerausta lähetämme sinulle mallikuvan hyväksyttäväksi sähköpostitse. Huomiothan, että brodeeraustöissä kestää 1-2 työpäivää.

Maksuton toimitus!

Tuote sisältää Mira.fi verkkokaupan maksuttoman toimituksen. Toimitusaika 3-5 päivää.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,